Support Mail


1. What is TrafficAdsManagement?
Ans. trafficadsmanagement.com is an advertising site that offers various advertising tools as well as an additional and limited earning opportunity to members through revenue sharing.
2. Is trafficadsmanagement.com free to join?
Ans. Yes, TrafficAdsManagement is free to join.
3. Is TrafficAdsManagement.com legal?
Ans. YES it is legal. In order for any program to be legal, it is required to supply a service and/or product to you, the member! Here at TAM, we sell traffic which is our basic product. All members that purchase ad packs will get Traffic exchange (Directory) credits and guaranteed banner clicks. More details are available in the "Details" page.
4. Can I join without a sponsor?
Ans. YES, You may join us directly using the "Join" link found on the "Home Page" or on the "Top Menu Bar". The default sponsor is site Admin.
5. Can I have multiple accounts?
Ans. No, We do not see any need for having multiple accounts.
6. Can I refer my family member or friend to this site?
Ans. Yes. You may absolutely invite friends and family to use our services. Each account must have its own IP, email address, and payment processor account. There's no stacking, nor creating accounts for loved ones using your payment processor account. If for any reason an account is signed up from the same IP as yours, the account would be forced "unreferred"
7. Is my personal information protected with your company?
Ans. Any personal information that you provide to us are privacy protected. Your information will never be shared or sold to anyone.
8. Why has my account been deleted?
Ans. Accounts may be deleted for reasons, not limited to, inappropriate behavior/abuse towards other members and/or the administration of TrafficAdsManagement.com/filing of payment disputes and several other reasons.
If you believe that none of the above is true and still your account has been deleted, please contact us.
9. Do I need direct referrals to earn from this site?
Ans. No, But promoting and getting referrals may increase your earnings.
10. How long does it take for the ad packs to mature?
Ans. We use Payza, Perfect Money, SolidTrustPay, Bitcoin and Payeer. Payments through these processors are automatically and instantly processed..Ans. We cannot and do not provide a time frame or guarantee you any earnings from our site. Ad pack earnings solely depend on sales made in the site. So if there are no sales, your ad packs will not receive any revenue sharing rewards.
11. What payment processors are used in TrafficAdsManagement.com?
Ans. We use Payza, Perfect Money, Payeer, Advcash and Bitcoin. Payments through these processors are automatically and instantly processed.
12. How long does it take to process purchases?
Ans. All purchases are automatically and instantly processed and the advertising package you bought will reflect in your account immediately. But during some cases, it may take up to 30 minutes for the payment to get processed due to several reasons like server overload, delay in the processor site etc. If the payment is not processed even after 30 minutes, please submit a support ticket with full transaction details.
13. Can I change payment processors / processor IDs?
Ans. No, we do not accept this for security reasons. But if you must change, please send a support ticket and we will review your case.
14. What is TrafficAdsManagement Refund Policy?
Ans. NO REFUNDS WILL BE GIVEN FOR DIGITALLY DELIVERED PRODUCTS AND SERVICES DUE TO THEIR INTANGIBLE NATURE!
Your advertisement will be placed as soon as you make purchase of any service and they will start receiving the targeted traffic.
Also, referral commissions and profit sharing are instantly and automatically done. This process cannot be reversed. Therefore, no refund will be provided.
15. How long does it take for payout/withdrawals to be released?
Ans. Payouts/Withdrawal requests are usually processed instant from your request.
NOTE: Withdrawal request must be requested to the same processor used to deposit. If you use multiple payment processors to make ad pack purchases, you will receive the revenue sharing rewards to the individual payment processors and you will be able to withdraw them using the same payment processor.
16. My question is not answered here. What should I do?
Ans. Please use the "Support" page to send us your question. One of our support staff will answer within 24 hours.
     
Proffetional Advertising Company
Proffetional Advertising Company
Proffetional Advertising Company
Proffetional Advertising Company
Proffetional Advertising Company

©2016 Trafficadsmanagement.com All Rights Reserved. Powered by Trafficadsmanagement